dinsdag 25 maart 2008

Auto kopen.....

Lokatie: Melbourne, Australie.

Goede dag! Alles goed daar? Hier is het allemaal wel prima! We hangen nog rond in Melbourne en zijn bezig met auto's te bekijken. We hebben ondertussen ook een auto op het oog maar zijn nog aan het twijfelen... Zodra we een auto hebben gaan we richting het westen.

Zondag zijn we weer verder gegaan met auto's zoeken. En hebben twee auto's bekeken. Tevens hebben we nog een gedeelte van de stad lopen te verkenen. 's Avonds zijn we naar het Comedy Fesifal geweest. Dit begon voor ons met 5 stand up comideans, welke allemaal erg lachen waren. Hierna begon de silent disco. Dit houdt in dat iedereen een koptelefoon op krijgt en dat je de koptelefoon kan afstellen op 2 verschillende DJ die er stonden te draaien.. Het is echt grappig want als je de koptelefoon afdeed, hoor je alleen maar wat mensen meezingen en wat voeten op de vloer. Omdat er twee dj aan het draaien waren sloeg het ook nergens op, de helft danste op andere muziek als jezelf hoorde... De DJ's waren allebij ook nedelanders, wat natuurlijk wel lachen was! Ze zeiden ook dat het life uitgezonden werd op 3fm maar of dit ook zo was weet ik niet. Dit feestje is tot laat doorgegaan, het resultaat was dat ik om 6:30 het hostel weer in liep.

Maandag hebben we goed uitgeslapen en hebben weer achter een paar auto's aangebeld. Hierna hebben we een beetje lopen ouwehoeren en gelachen. Deze avond zijn we vroeg naar het hostel terug gekeerd. Hier hebben we nog even naar de film 300 gekeken en zijn vroeg plat gegaan.

Dinsdag tot vrijdag zijn we het rustiger aan gaan doen en hebben we wat geld kunnen besparen. We hebben nog wat dingen bezocht hier (onderandere Victoria Markt) en zijn verder gaan kijken naar auto's. Ook zijn we achter nog meer regeltjes gekomen die om de hoek komen kijken als je een auto koop van een particulier. Tevens hebben we weer wat leuke andere mensen ondmoet uit alle hoeken van de wereld, wat natuurlijk altijd lache is!

Ondertussen ken ik de hele binnenstad van Melbourne uit mijn hoofd. Het is opzich harstike leuk op langere tijd op 1 plek te zitten zodat je ook echt wat bekender word met de mensen en de stad.

Tot het volgende verhaal! En als iemand iets heeft gehoort van de 3fm dj ding laat het effe weten!

Gegroet.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi Erik,

tja ik weet niet, maar silent disco lijkt me ook wel silent op de radio!!!!
In ieder geval ook nog proficiat van onze zijde, misschien wat laat, maar goed bedoeld. Koop een japannertje, die doen het vaak goed in de hitte. (of heb je inmiddels al een auto).
Ook leuk om een beetje beter de ozzies te leren kennen.
Have fun...

groeten,

Hetty en Kees en kids

Anoniem zei

Heey erik!!
Zo te zien feest je wat af daar zeg!! :) maar gelukkig ben je daarnaast ook nog druk genoeg met vanallesennogwat te bekijken en mooie/leuke plaatjes te schieten voor ons (A) *erg leuk!*
Dat silent disco klinkt wel erg apart zeg!... al heb je dan iig geen last meer van geluidsoverlast whaha!!
Succes nog met het zoeken naar een auto!
Have fun nog!!...

Kusjee

Anoniem zei

Hallo Erik
Goed dat je een auto gekocht hebt.
Heel goed dat het geen japanner is (je weet toch wel wat ik je geleerd hebt)(sorry hetty en kees)
een v6 loopt tenminste lekker.
nou zet um op en hou um heel
Groet pa