zaterdag 2 februari 2008

Lokatie: Auckland, Nieuw Zeeland

HeY mensen!

Zaterdag zijn we uitgegaan in een club een stuk van het hotel af. Was een lache plek daar en was een groot feest in Oxfort street. Ook waren er veel nedelanders daar "carnaval" aan het vieren. Zag er wel leuk uit opzich een groep verklede mensen op de dansvloer.

Zondag was de eerste dag dat het weer echt te wensen overliet! Heeft bijna de hele dag geregend, rond een uurtje of 5 klaarde het een beetje op, maar het is nog steeds bewolkt (overigens nog wel 23 graden). Deze dag hebben we voor het eerst van de vakantie een was gedaan. Die avond woude we een avond rustig aan gaan doen in de vorm van met een groepje bij het zwembad chillen, maar toen ging dit toch wel een beetje ging vervelen omdat we het zwembad uigestuurd werden. Ik ben hierna met een groep dat bestond uit een paar nederlanders (nieuwe mensen) en een of andere piloot nog naar de kroeg gegaan om effe lekker te ouwehoeren en zo.

Maandag, Toen ik wakker werd was het echt beesten weer, keiharde regen en dat zou ook nog de hele dag gaan duren. Nadat we uitgebreid zijn gaan onbijten zijn we naar het station gegaan om te gaan informeren over het vervoer binnen Australie. Hierna zijn we (al schuilend) China Town gaan ondekken. Dit was opzich wel leuk om te zien, al die loempias en rare vis zooi. 's Avonds zijn we nog effe in het hostel gaan hangen met een vrij grote groep, best lache nog, maar vroeg naar bed want moesten de volgende dag vroeg op.

Dinsdag. Deze dag moetsen we vroeg op omdat we naar Auckland gingen vliegen. Op het vliegveld kwamen we erachter dat er door de regen delen van Sydney ondergelopen waren door de regen. De vlucht ging wel maar had een paar uur vertraging... Hier in Auckland is het geweldig gelijk! Schitterend weer en een stuk opener als dat het in Sydney was. We hebben gelijk veel van de stad verkend en dit zag er allemaal mooi uit. Auckland is een mooie havenstad met allemaal leuke boulevaars en zo.

Woesdag (vandaag). Eerst hebben we lekker uitgeslapen! Toen we wakker werden was de zon al goed aan het schijnen! Eerst hebben we het een en ander geregeld met vluchten (planning is nu om 5 weken in NZ te blijven) en met kamerhuur en dergelijk. Vervolgens zijn we weer de stad in gegaan. In de stad zijn we naar de City Tower geweest. Dit is de hoogste toren in de stad. Hierboven was het uitzicht super mooi, erg leuk en hebben er ook veel foto's kunnen nemen. Het hoogste punt van de toren is 328 meter! Hierna hebben we in het hostel een heel riant 4 gangen diner klaargemaakt waar echt iedereen jaloers op was. Vanavond gaan we nog effe uit.

Dit was um weer, laterz

P.S. Ik ben in NZ weer te berijken via mijn nederlandse mobiele nummer! (houd rekening met 12 uur tijdverschil)

6 opmerkingen:

Lisette zei

hey Erik, ff checken wat je aan het doen bent :-) zo te lezen vermaak je je wel! heb je al een facebook.com aangemaakt? net zoiets als hyves maar dan voor over de hele wereld.. kan je checken wat je mede backpackers aan het doen zijn ;-) ben jaloers...
X Lisette

Anoniem zei

Hay Erik!
Klinkt super gaaf allemaal joh!
En hoe staat het met onze foto, hangt hij al boven je bed? ;)
Lekker genieten nog!
x suus

Anoniem zei

Yo Erik!

Zo te zien hebben jullie geen moeite om jezelf te vermaken! Lachen verhalen man en mooie foto's, prachtig! Ik kan wel zeggen dat ik jaloers ben (en dat ben ik ook wel...), maar ik heb m'n kans gehad ;) Nu geniet ik gewoon ff mee vanuit Nederland!

Veel plezier nog en spreek je!

Grtz, David

Anoniem zei

Hee wereldreiziger!

Heerlijk man, dat het zo'n lekker weer is in NZ. Ben jaloers, ook al hadden wij vandaag een aaridige lentedag met een heerlijk zonnetje. Het gaat in ieder geval weer de goede kant op.

Nieuw Zeeland schijnt prachtig te zijn, in ben benieuwd wat je ervan vindt!

Veel plezier daar en ik houd je website in de gaten!

Liefs

Anoniem zei

Yo Erik, er zijn drie Nederlandse toeristen met camper beroofd... Dat zijn jullie toch niet toevallig he? Check als 't kan

http://www.nzherald.co.nz/section/1/story.cfm?c_id=1&objectid=10491850

't Is nogal uit de buurt van Auckland (Akaroa, bij Christchurch), dus jullie zijn 't vast niet, maar ik schrok wel ff toen ik 't zag!

Verder alles goed?

Grtz, David

Anoniem zei

Jo Erik! Klinkt allemaal super en fijn dat je goed bent aangekomen. En inderdaad wat suus al vroeg.. hangt onze foto al op? xx Marloes