vrijdag 1 februari 2008

Sydney

Lokatie: Sydney, Australie

Goede dag!

Het is hier nu 28 graden! Dit vertel ik effe omdat ik weet dat het weer bij jullie niet alles is!

Hier gaat het prima, ben gewend aan het slapen in een hostel en dat is fijn want dan kan je hier ook lekker uitslapen, het was wel wennen om met 6 man op een kamer te slapen.

Gister zijn wel naar het aquarium van Sydney gegaan, was best leuk veel mooie dingen gezien waaronder een hele grote basin met daarin haaien van rond de 3 meter! En daar loop je dan onderdoor in glazen tunnels. Was wel een leuke dag geworden. Verder heb ik ook nog mijn australische bankrekening geopent, altijd handig! In de avond zijn we uitgegaan met een groep mensen dat was best lachen weer!

Vandaag zijn we naar The opera house geweest. Dit is echt een geweldig mooi gebouw. Tevens zijn we met een rondlijding ook het gebouw ingeweest. Erg mooie zalen daar, was leuk om te zien!

We gaan zo weer effe koken en daarna gaan we met een groep de stad in naar het uitgaans gedeelte van Sydney (Kings cross). belooft weer wat te worden!

Ik mis jullie!

laterz

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hee Erik!

Wat leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt. Gelukkig kan je een beetje slapen daar en heb je niet zo een last van een Jetlag.

Veel plezier nog in Sydney!

Liefs

Anoniem zei

Heey erik!!

Zo te zien vermaak je je alweer prima daar... en maak je nu alweer nieuwe vriendjuhs ;) haha!! Ga zo je foto's s ff bekijken :$ (shame on me, heb k nog niet gedaan)
Tis hier egt onwijs kutweer!! niet te zuinig!! alleen maar regen en storm... dus geniet er maar mooi van in de zon!!
K wacht je volgende verhaal weer af :)

Liefs Pauline&Roy

Anoniem zei

Hee! Heb je helemaal niet meer gesproken voor Australiƫ, en nu zit je er al! Ziet er goed uit, ben benieuwd naar al je prachtige verhalen&foto's.. Ga ze alvast maar voorbereiden op mij;)
Have fun nog in Sydney! Hoe lang ga je daar nog blijven?
Liefs Beest

Anoniem zei

heee erik...
even een paar berichtjes gelezen en foto's gekeken.. ziet er heel mooi uit..!! had ook nog van Karin gehoord dat het weer alleen minder was, maar dat je niet weer vertrokken bent uit Sidney..!? hoop dat je het nog een beetje leuk hebt en dat het weer beter word..;)
kus karlijn

Anoniem zei

Hoi Erik,

Zo te lezen begin je, je draai te vinden. Nieuw Zeeland is erg leuk, dat weten wij van L & L. Ga je ook die helicopter vlucht maken naar de gletsers? Vermaak je daar maar, dan doen wij het hier.

Groet Henk en Ria